ЗА НАС


Елате при нас!

Уважаеми творци,

Ние от www.artgaleria.info ви предлагаме възможността да представите, рекламирате и продавате вашите картини, гоблени, авторски бижута, аксесоари и бутикова мода в нашата онлайн арт галерия.

Тук вие сте тези, които създавате вашата интернет репутация! Идеята на сайта е да обърне специално внимание на вашите творби и да покаже тяхната същност на истинските ценители.

Нашият IT и рекламен отдел ще ви помогнат да реализирате на онлайн пазара вашите произведения на цена, само и единствено обявена от вас. artgaleria.info НЕ НАЛАГА НАДЦЕНКА НА НИТО ЕДНА ВАША ТВОРБА И НЕ ЦЕЛИ ТЯ ДА БЪДЕ ПРЕПРОДАВАНА!

artgaleria.info си запазва правото да деактивира или трие текстове и експонати или да прекрати участието ви в галерията, ако по някакъв начин нарушавате Авторски права и сродните му такива, имиджа ни или цялостния дизайн на сайта.

Условия за публикуване

Онлайн галерия „Арт“ ви дава възможност да публикувате снимки на творбите си лично през секцията “Публикувай” в сайта – https://www.artgaleria.info/publikuvai/ като обаче първо се регистрирате в секция “Регистрация” – https://www.artgaleria.info/registracia/ . В нея задължително условие е да въведете потребителско име, имената си като автор, да си изберете парола и да напишете няколко думи за себе си, които ще се появяват под всяка една ваша публикация.

Ето няколко неща, важни за вашите публикации в сайта:

1, Молим, публикувайки, да избирате ПРАВИЛНАТА КАТЕГОРИЯ, няколко ключови думи, разделени със запетайка, като: името на творбата, категорията, име на материала, от който е направена / нарисувана/, името на автора… Не забравяйте, че ключовите думи помагат на Google да ви намира по-лесно. Молим също да спазвате стила на публикуване в сайта, а именно:

Автор:

Размери :

Материал:

Цена :

За поръчка:

E-mail:

Тел:

* Ако желаете Вашата творба да бъде сред специалните ни предложения, Вие заплащате допълнително както следва:

– Категория “ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ НАС КАРТИНИ (ИЛИ ДРУГА ТВОРБА)” – 20 лв на месец като това включва до 4 картини – Вие избирате кои точно, а ние ги поставяме на видно място в сайта – в рекламна позиция, която се намира горе в средата на началната страница на галерията)

– Категория “АВТОР НА МЕСЕЦА” – 15 лв на месец, като рекламната позиция е горе вляво на началната страница на галерията.

Ако желаете да Ви направим самостоятелен авторски сайт поддомейн към artgaleria.info с вашето име на художник, като например www.artgaleria.info/imenaavtor , цената варира между 50 и 120 лв в зависимост от дизайн, съдържание и оптимизация на сайта. Разбира се Вашият поддомейн ще бъде включен в рекламите на нашия сайт като портфолио, което допълтително е реклама за Вас.

Ако проявите интерес към пратените ни услуги, много молим , оставете ни актуален телефон за връзса с Вас.

2, За да имате профил и в категория “АВТОРИ” /втория линк на заглавната страница до Начало/, а не само авторски профил с публикувани снимки на вашите творби ,е нужно просто да създадете нова отделна публикация от бутона ” Публиувай” – най-горе в сайта, както правите, когато публикувате нова картина.
Трябва да добавите ваша снимка и няколко думи за вас като автор в описанието , където обикновено пишете за картините, като отбележите обичайните неща – на заглавие напишете вашето име, категорията /Автори/, ключови думи /името ви, художник, акварелни картини или маслени картини/. Пример : https://www.artgaleria.info/2013/11/cvetelina-coneva/

Колкото до опцията в авторското представяне да имате и самостоятелна галерия, да, заплаща се – 30 лв. В този случай ние създаваме вашата визитка в категория “Автори”, само трябва да ни изпратите нужната информация за вашето представяне като автор и избрани картини, които да включим в публикацията.

3, Ако забележите, че в публикацията ви не излиза качената от вас снимка, възможно е да не сте изчакали системата да качи снимките в сайта /трябва да се покаже в диалоговото прозорче за публикуване/, или да се опитвате да качите снимки по-големи от 1 MB, което е невъзможно. Моля опитайте пак, и не забравяйте ключовите думи помагат на Google да ви намира по-лесно.

4, Когато продадете някоя творба от сайта, молим не я трийте, а само я преместете чрез редакция в категория „Продадени“ – така вашето портфолио ще стои пълно в сайта, това е добре и за вас, и за нас.

5, За да редактирате или изтриете дадена творба, влезте в секцията “Табло

*Плюсовете за Вас, публикувайте творбите си при нас:

artgaleria.info НЕ ИЗВЪРШВА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ВАШИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ! Покупката става само и единствено чрез вас, вашето съгласие и споразумението между Вас и евентуалния купувач!

artgaleria.info НЕ ЦЕЛИ ВАШАТА ТВОРБА ДА БЪДЕ ПРЕПРОДАВАНА! Желаем тя да достигне до истинските ценители!

– Вие запазвате авторските права върху произведенията си!

– Вие определяте цената на произведенията си!

– Вие определяте дали ще продавате само оригиналите или желаете да включите и опция “репродукции”.

– Получавате свое собствено представяне в галерията, написано от вас и преведено от нас. Така бъдещите български

и чуждестранни купувачи ще видят както вашите творби, така и ще научат нещо повече за вас. Нашият Пи-ар екип ще се погриже за вашия добър имидж!

– Добрата реклама на сайта ще цели да рекламира не само вашите творби, но и вас като автор. За нас е важно, нашите автори да са известни!

Ако имате допълнителни въпроси, молим пишете ни.

За вързка с екипа на галерията: artgallery@abv.bg

Повече информация за проекта и компанията, вижте на http://www.mediapromo-ood.blogspot.com/

Споделете
  • 45
  •