Елена Величкова


Change your cover photo
Change your cover photo
Здравейте! Казвам се Елена Величкова и съм родена и живея в гр. Пловдив. По професия съм психолог, а по душа артист. С изобразително изкуство, по-точно живопис се занимавам от детство. В картините си влагам цялата си страст с личното ми усещане за красота и хармония. Във всяка моя картина живее част от мен. Когато избирате картина, вие избирате да общувате с вътрешния свят на автора. Всяка картина носи своето послание, емоция, енергия. Тя влияе върху настроението и сетивата ви. Моите картини са средство да предам на света своето усещане за красота и позитивизъм. Добре дошли дред моите творби! Избраната от вас картина можете да получите с Еконт до офис или адрес с наложен платеж за сметка на клиента. При получаване на пратката картината може да бъде прегледана преди да я заплатите. За всякакви въпроси можете да звъните на тел +359 898 266 801, както и да пишете на email: zemfim@gmail.com или да използвате формата за контакт посочена тук в сайта.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Елена
Величкова

Здравейте! Казвам се Елена Величкова и съм родена и живея в гр. Пловдив. По професия съм психолог, а по душа артист. С изобразително изкуство, по-точно живопис се занимавам от детство. В картините си влагам цялата си страст с личното ми усещане за красота и хармония. Във всяка моя картина живее част от мен. Когато избирате картина, вие избирате да общувате с вътрешния свят на автора. Всяка картина носи своето послание, емоция, енергия. Тя влияе върху настроението и сетивата ви. Моите картини са средство да предам на света своето усещане за красота и позитивизъм. Добре дошли дред моите творби!
Избраната от вас картина можете да получите с Еконт до офис или адрес с наложен платеж за сметка на клиента. При получаване на пратката картината може да бъде прегледана преди да я заплатите.
За всякакви въпроси можете да звъните на тел +359 898 266 801, както и да пишете на email: zemfim@gmail.com или да използвате формата за контакт посочена тук в сайта.

Споделете
  • 45
  •