Светла Иванова


Change your cover photo
Change your cover photo
Родена съм и живея в град Пловдив. Само преди две години завърших курса по нетрадиционен живопис на именитата Стефка Балджиева. Обичам да рисувам това е начинът да изкажеш себе си. Дълбоко някъде в себе си чувстваш нужда да се откриеш, да се намериш, да се опознаеш, преоткриеш и прегърнеш себе си. Когато съм пред платното неусетно и без усилие всякаш се вливам в боите, загубвам се, незнам какво ще се получи, оставям се на вътрешното си усещтане да ме води към вътрешната ми хармония с природата и заобикалящия ни свят. Картините които създавам носят моите послания към хората - вярата в любовта и силата на красотата. Всеки носи орисията си, всеки чертай съдбата си, рисува образа си за утрешния ден. Нека заедно давайки най-доброто от себе си да сътворим по-спокойно, хармонично и светло бъдеще в един безкраен и вечен миг.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Светла
Иванова

Родена съм и живея в град Пловдив. Само преди две години завърших курса по нетрадиционен живопис на именитата Стефка Балджиева. Обичам да рисувам това е начинът да изкажеш себе си. Дълбоко някъде в себе си чувстваш нужда да се откриеш, да се намериш, да се опознаеш, преоткриеш и прегърнеш себе си.
Когато съм пред платното неусетно и без усилие всякаш се вливам в боите, загубвам се, незнам какво ще се получи, оставям се на вътрешното си усещтане да ме води към вътрешната ми хармония с природата и заобикалящия ни свят.
Картините които създавам носят моите послания към хората - вярата в любовта и силата на красотата. Всеки носи орисията си, всеки чертай съдбата си, рисува образа си за утрешния ден.
Нека заедно давайки най-доброто от себе си да сътворим по-спокойно, хармонично и светло бъдеще в един безкраен и вечен миг.

Споделете
  • 35
  •