Нели Бъзева


Change your cover photo
Change your cover photo
Казвам се Нели Бъзева – Neli4kata. На 31 години съм от гр. Хисаря. Рисувам и се занимавам с изработка на различни бижута от ученическите си години. Професионално се занимавам с рисуване от 7 години. От 2010г. съм част от група хисарски художници, с които имаме вече съвместно над 9 общи изложби. Основно рисувам с акрил върху платно, керамика, фазер и др. Имам няколко опита и в рисунката върху стъклени съдове. Обичам да експериментирам – важна за мен е идейността и замисъла на картината и в тази връзка някой от картините ми граничат с абстракцията. Обичам да рисувам и детски картини и затова станах придружаващ илюстратор на писателката Бета Наур. Рисуването на детските герои, подобно на рисуването на портрети, е трудно от гледна точка на факта, че е необходима не само техника, но и способност да вдъхнеш живот на образа. Именно за това за мен е предизвикателство и интерес. В областта на авторските бижута първоначално изработвах накити от мъниста, а в момента изработвам брошки и декорации за коса от различни материали и с различни технологии. Виждам красотата и в най-малките детайли и я представям чрез изкуството по подходящ начин на другите, за да я забележат и оценят. В днешния забързан свят малко са ценителите на изкуството, ето защо ще се радвам ако все пак има и такива посетители на този прекрасен сайт. Надявам творенията ми да докоснат душите ви. Приятно разглеждане.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Нели
Бъзева

Казвам се Нели Бъзева – Neli4kata. На 31 години съм от гр. Хисаря. Рисувам и се занимавам с изработка на различни бижута от ученическите си години. Професионално се занимавам с рисуване от 7 години.
От 2010г. съм част от група хисарски художници, с които имаме вече съвместно над 9 общи изложби.
Основно рисувам с акрил върху платно, керамика, фазер и др. Имам няколко опита и в рисунката върху стъклени съдове. Обичам да експериментирам – важна за мен е идейността и замисъла на картината и в тази връзка някой от картините ми граничат с абстракцията.
Обичам да рисувам и детски картини и затова станах придружаващ илюстратор на писателката Бета Наур. Рисуването на детските герои, подобно на рисуването на портрети, е трудно от гледна точка на факта, че е необходима не само техника, но и способност да вдъхнеш живот на образа. Именно за това за мен е предизвикателство и интерес.
В областта на авторските бижута първоначално изработвах накити от мъниста, а в момента изработвам брошки и декорации за коса от различни материали и с различни технологии. Виждам красотата и в най-малките детайли и я представям чрез изкуството по подходящ начин на другите, за да я забележат и оценят. В днешния забързан свят малко са ценителите на изкуството, ето защо ще се радвам ако все пак има и такива посетители на този прекрасен сайт. Надявам творенията ми да докоснат душите ви. Приятно разглеждане.

Споделете
  • 45
  •