Спомен


Картината е изпълнена с професионални холандски маслени бои, върху висококачествено памучно платно. Може да се постави на стена и без рамка. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. За контакти – тел. 0899714060 или e-mail: nikkol@abv.bg

  • Memory_Nevena_Poshtarova
Споделете
  • 39
  •